Бирария Перла

Поглезете се! Ние няма да се рекламираме, нека нашите гости го направят вместо нас:

от facebook: Мария Църкова оцени Бирария „Перла“ – 5 звезди
29 юни в 22:06 ч
Просто ще искате всяка вечер да се връщате там. Всичко е много, много вкусно. За втора година идваме тук, тази е още по-вкусно, може би защото имахме време да пробваме и други неща от менюто.Заслужава си всичко!!!

от google:Vlado Dyulgerov
В тотален възторг съм!!! Най- добрата кръчма в Ахтопол! Страхотно обслужване, вкусна храна и много приветлив персонал, а най-впечатлен съм от факта, че самият собственик се включва и сервира, когато е пълно и има много поръчки. Препоръчвам да си направите резервация,защото два пъти ме връщаха поради липса на места! На всяка цена опитайте шницела с панировка от смлени ядки и домашната торта с маскарпоне- за мен те бяха уникални кулинарни преживявания !!

от facebook: Daniela Georgieva оцени Бистро „Перла“ – 5 звезди
26 юли 2017 г. ·
Прекрасно заведение, кухнята е на високо ниво, обслужването е любезно и добро.

от google: Alexander Bohotliev
Супер вкусно, големи порции. 5+++

от google: Vlado Raychev
Почитателите на истинската скара ще открият тук своята обетована земя!
И това, както се казва, не е всичко. Пърженият дроб, нежен като в първия ден на сътворението, домашните картофи с чесън и копър, панираният в ядки шницел… абе, какво да си говорим, едно посещение при Индианеца е равносилно на римска кулинарна оргия. Лукул вечеря у Лукул!
Не пропускайте да зарадвате стомаха със зеленчуци на плоча! И дискретно попитайте за гъбки – ако не сме минали преди вас да ги изядем, има дълго да си облизвате пръстите.
Колкото до напитките, оставяме консултациите за домакина, сомелиер по рождение и по убеждения!

Call Now Button